REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.3 CDTI – OPEL 1.7 CDTI – OPEL 1.9 CDTI

REPARATII INJECTOARE OPEL

Service profesional, dotat cu aparatura de ultima generatie, oferim servicii de reparatii injectoare Opel Astra 1.7 CDTI si reconditionari injectoare Opel Astra 1.7 CDTI ,pentru toate injectoarele common rail electronice cu ajutorul aparatelor si tehnologiilor furnizate de producatorii sistemelor de injectie Bosch , Delphi.

Reparatia unui injector Opel
Reparatia injectoarelor se efectueaza doar in service-uri special dotate pentru aceasta activitate precum un laborator profesional dotat cu aparatura de ultima generatie.
Cat costa un injector Opel Astra 1.7 CDTI?
Pretul unui injector Opel este in functie de an, model si piesele schimbate. Daca reparati un set de injectoare Opel Astra 1.7 CDTI, va oferim manopera GRATUITA si garantie. Preferam sa ajungeti cu masina la noi pentru a face o diagnoza completa, dar daca nu mai e deplasabila puteti trimite injectoarele si prin CURIERAT RAPID urmand sa vi le trimitem inapoi reparate in maxim 24 ore de la primirea coletului.

Pentru orice alte tipuri de  injectoare va rugam sa ne contactati telefonic la : 0740.623.432 / 0763.410.708

Injector BOSCH 1,7CDTI

Reparatii Injector BOSCH Opel 1.7 CDTI – EURO 3

Injector BOSCH 1,7CDTI

Reparatii Injectoare BOSCH Opel 1.7CDTI- EURO 4

 

Injectoare Bosch

Reparatii Injectoare Bosch Opel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Injector Opel 1.3 CDTI

Reparatii Injectoare Opel 1.3 CDTI

Reparatii injectoare Opel Astra 1.7 CDTI , Reparatii injectoare Opel Astra G 1.7 CDTI,  Reparatii injectoare Opel Astra H 1.7 CDTI,  Reparatii injectoare Opel Astra 1.3 CDTI ,Reparatii injectoare Opel Corsa, Reparatii injectoare Opel Astra, Reparatii injectoare Opel Vectra

REPARATII INJECTOARE BUZAU

Content Protection by DMCA.com

APELARE
HARTA
Reparatii injectoare Buzau, Maracineni, Nr. 104, DN E85